Fysiotherapie aan huis

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

U kunt bij ons ook terecht voor fysiotherapie aan huis. U bent natuurlijk welkom in de praktijk, maar indien u niet mobiel bent komen we graag bij u thuis voor de therapie. U bent welkom met een verwijzing van de arts, maar ook zonder verwijzing van de huisarts kunt u via Directe Toegankelijkheid (DTF) een afspraak maken wanneer u klachten heeft ten aanzien van het bewegend functioneren. Voor behandelingen aan huis en voor behandelingen met een chronische indicatie is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig. Voor meer informatie, vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Gewichten

Lees meer...

Algemene informatie

Alle therapeuten zijn kwaliteit geregistreerd en aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars contractafspraken. Na de aanmelding volgt eerst een intakegesprek. De ontstaanswijze van de klachten en het verloop van de klachten worden in beeld gebracht. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek en doet de therapeut enkele testen (bijvoorbeeld spierkracht, conditie, spierlengte en mobiliteit).

De therapeut stelt aan de hand van alle gegevens een diagnose en conclusie op. Daarna wordt met u in overleg een behandelplan opgesteld. Bij aanmelding hebben wij uw verzekeringsgegevens, uw identiteitsbewijs en uw eventuele verwijzing van de huisarts of specialist nodig.

Lees Verder

Hoe werkt Cupping ?

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik gemaakt wordt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. De huid…

Lees verder
Gezondheidseffecten van de Bellicon

De bellicon is een kleine medische trampoline die op verschillende gebieden de gezondheid kan helpen verbeteren.

Lees verder
Deep Oscillation

Deep Oscillation is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van een elektrostatisch veld in het weefsel. De elektrostatische impulsen zorgen…

Lees verder
Amputatie- en prothese training

De veelvoorkomende oorzaken van beenamputaties zijn vaatlijden (95%), trauma (4%) en maligniteit, aangeboren etc (overige 1%). De meest voorkomende amputaties…

Lees verder
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak