Fysiotherapie aan huis

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

U kunt bij ons ook terecht voor fysiotherapie aan huis. U bent natuurlijk welkom in de praktijk, maar indien u niet mobiel bent komen we graag bij u thuis voor de therapie. U bent welkom met een verwijzing van de arts, maar ook zonder verwijzing van de huisarts kunt u via Directe Toegankelijkheid (DTF) een afspraak maken wanneer u klachten heeft ten aanzien van het bewegend functioneren. Voor behandelingen aan huis en voor behandelingen met een chronische indicatie is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig. Voor meer informatie, vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Gewichten

Lees meer...

Algemene informatie

Alle therapeuten zijn kwaliteit geregistreerd en aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars contractafspraken. Na de aanmelding volgt eerst een intakegesprek. De ontstaanswijze van de klachten en het verloop van de klachten worden in beeld gebracht. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek en doet de therapeut enkele testen (bijvoorbeeld spierkracht, conditie, spierlengte en mobiliteit).

De therapeut stelt aan de hand van alle gegevens een diagnose en conclusie op. Daarna wordt met u in overleg een behandelplan opgesteld. Bij aanmelding hebben wij uw verzekeringsgegevens, uw identiteitsbewijs en uw eventuele verwijzing van de huisarts of specialist nodig.

Lees Verder

Oefening: de lunge

Weer een nieuwe oefening: de lunge. De lunge is goed voor de benen en de billen. Succes iedereen!

Lees verder
OFJ heeft een nieuwe samenwerkingspartner: Cobi Oostveen

OFJ gaat met Cobi Oostveen samenwerken! Cobi werkt al enkele jaren actief als bedrijfsartsconsulent oncologie (BACO)

Lees verder
Hoe ontstaat kanker?

Kanker is een ingewikkelde ziekte. Een goedaardige tumor heeft een gecontroleerde celgroei en er zit een soort capsule om de…

Lees verder
Wat zijn de gevolgen van wondroos?

Bij wondroos ziet huid ziet er glanzend rood en dik uit, wordt pijnlijk en voelt warm aan. Er kunnen blaren…

Lees verder
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak