Tarieven

Tarieven

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten worden de fysiotherapie- en/ of oedeembehandelingen meestal volledig vergoed. Er zijn veel verschillende ziektekostenverzekeraars en veel verschillende aanvullende pakketten. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u nakijken in uw polis of navragen over bij uw ziektekostenverzekering. Van de meeste zorgverzekeraars is bij ons bekend of en hoe de therapie vergoed wordt. U kunt hierover contact met ons opnemen.

Ook zonder verwijzing van de huisarts kunt u via Directe Toegankelijkheid (DTF) een afspraak maken wanneer u klachten heeft ten aanzien van het bewegend functioneren. De fysiotherapeut zal eerst een screening uitvoeren waarbij gekeken wordt of het patroon van tekenen en klachten binnen ons vak- en competentiegebied valt. Als dit niet het geval is, zullen wij u alsnog adviseren eerst contact op te nemen met de huisarts.

Voor behandelingen aan huis en voor behandelingen met een chronische indicatie is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig.

Oedeem Fysiotherapie Jansen heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. In deze contracten bepaalt de zorgverzekeraar welk bedrag voor de behandeling vergoed wordt. De nota’s/declaraties gaan rechtstreeks naar de zorgverzekeraars. Als rechtstreeks declareren nog niet mogelijk is, ontvangt u zelf een nota die u vervolgens indient bij uw zorgverzekeraar. Onderstaande tarieven voor therapie gelden dus alleen indien u geen verzekering heeft afgesloten die de kosten vergoed.

In de praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Voor aanvullende informatie over vergoedingen kunt u kijken op:
www.fysiotherapie.nl
www.fysiotherapievergoeding.nl
www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx

Lees meer...

Tarievenlijst

 • Zitting fysiotherapie€ 32,50.-
 • Zitting oedeemtherapie€ 42,50.-
 • Lange zitting voor patiënten met complexe zorgvraag€ 47,50.-
 • Screening€ 9.-
 • Intake en onderzoek na screening€ 32,50.-
 • Intake en onderzoek na verwijzing€ 39,50.-
 • Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 49,95.-
 • Zitting fysiotherapie aan huis€ 37,50.-
 • Niet nagekomen afspraak€ 32,50.-
 • Medical tape rol 5 meter€ 9,95.-
 • Handschoenen Bauerfeind€ 5,95.-
 • Easylide€ 19,95.-

Lees Verder

De lymfapress voor thuisgebruik

De lymfapress is een apparaat om vochtophoping in armen en benen te verminderen.  Het apparaat oefent druk uit waardoor de…

Lees verder
Hoe werkt Cupping ?

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik gemaakt wordt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. De huid…

Lees verder
Gezondheidseffecten van de Bellicon

De bellicon is een kleine medische trampoline die op verschillende gebieden de gezondheid kan helpen verbeteren.

Lees verder
Deep Oscillation

Deep Oscillation is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van een elektrostatisch veld in het weefsel. De elektrostatische impulsen zorgen…

Lees verder
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak