Tarieven

Tarieven

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten worden de fysiotherapie- en/ of oedeembehandelingen meestal volledig vergoed. Er zijn veel verschillende ziektekostenverzekeraars en veel verschillende aanvullende pakketten. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u nakijken in uw polis of navragen over bij uw ziektekostenverzekering. Van de meeste zorgverzekeraars is bij ons bekend of en hoe de therapie vergoed wordt. U kunt hierover contact met ons opnemen.

Ook zonder verwijzing van de huisarts kunt u via Directe Toegankelijkheid (DTF) een afspraak maken wanneer u klachten heeft ten aanzien van het bewegend functioneren. De fysiotherapeut zal eerst een screening uitvoeren waarbij gekeken wordt of het patroon van tekenen en klachten binnen ons vak- en competentiegebied valt. Als dit niet het geval is, zullen wij u alsnog adviseren eerst contact op te nemen met de huisarts.

Voor behandelingen aan huis en voor behandelingen met een chronische indicatie is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig.

Oedeem Fysiotherapie Jansen heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. In deze contracten bepaalt de zorgverzekeraar welk bedrag voor de behandeling vergoed wordt. De nota’s/declaraties gaan rechtstreeks naar de zorgverzekeraars. Als rechtstreeks declareren nog niet mogelijk is, ontvangt u zelf een nota die u vervolgens indient bij uw zorgverzekeraar. Onderstaande tarieven voor therapie gelden dus alleen indien u geen verzekering heeft afgesloten die de kosten vergoed.

In de praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Voor aanvullende informatie over vergoedingen kunt u kijken op:
www.fysiotherapie.nl
www.fysiotherapievergoeding.nl
www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx

Lees meer...

Tarievenlijst

 • Zitting fysiotherapie€ 32,50.-
 • Zitting oedeemtherapie€ 42,50.-
 • Lange zitting voor patiënten met complexe zorgvraag€ 47,50.-
 • Screening€ 9.-
 • Intake en onderzoek na screening€ 32,50.-
 • Intake en onderzoek na verwijzing€ 39,50.-
 • Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek€ 49,95.-
 • Zitting fysiotherapie aan huis€ 37,50.-
 • Niet nagekomen afspraak€ 32,50.-
 • Medical tape rol 5 meter€ 9,95.-
 • Handschoenen Bauerfeind€ 5,95.-
 • Easylide€ 19,95.-

Lees Verder

Oefening: anteflexie

Weer een nieuwe oefening: Anteflexie. De oefening is goed voor de schouders. Hopelijk geniet iedereen van het mooie weer, maar…

Lees verder
Oefening: de lunge

Weer een nieuwe oefening: de lunge. De lunge is goed voor de benen en de billen. Succes iedereen!

Lees verder
Grote verbouwing in de oefenzaal

We zijn er klaar voor! Met alle getroffen voorzorgsmaatregelen gaan we weer voorzichtig aan het werk. In de nieuwe behandelkamer…

Lees verder
Corona nieuws

Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord dat de fysiotherapeuten weer aan het werk mogen. Wij zijn overspoeld met telefoontjes en berichtjes.…

Lees verder
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak