Nieuwe stagiair bij OFJ

Nieuwe stagiair bij OFJ

Leestijd: 3 minuten

Bij OFJ hebben we een nieuwe stagiaire, Heleen. Ondanks de corona crisis heeft Heleen samen met Danielle leuke instructiefilmpjes gemaakt om nog oefeningen thuis te kunnen doen. Deze filmpjes zullen komende weken voorbij komen. Maar eerst even voorstellen.

Mijn naam is Heleen Reitzema, 30 jaar en ik studeer fysiotherapie in Nijmegen aan de HAN. De komende 20 weken loop ik mijn laatste afstudeerstage. Graag ontmoet ik jullie en hoop ik dan ook dat ik de mogelijkheid krijg om bij de behandeling aanwezig te zijn of de behandeling uitvoer.

De reden waarom ik fysiotherapie ben gaan studeren is dan ook dat ik graag met mensen werk. Ik vind het een uitdaging om erachter te komen wat iemand beweegt en waar iemand tegen aanloopt. Zelf heb ik altijd veel aan sport gedaan en vind ik beweging ook ontspanning. Hierdoor kan ik weer tot rust komen en heb ik meer energie om de uitdagingen in het leven  vol te houden. Ik kijk ernaar uit om met iedereen in de praktijk te mogen samenwerken en te trainen.

Voor en tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik al verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Een aantal van deze cursussen zijn Pilates Trainer, Medical Taping Concept, Sportmassage, Trainer en Coach, Verpleegtechnische vaardigheden en Cursus Bugnet methode Houdings- en weerstandstherapie.

Daarnaast heb ik verschillende lezingen bijgewoond zoals frozen shoulder, scapulaire dyskinesie, fysiotherapie bij oncologie, pre- en postoperatieve fysiotherapie bij grote buikoperaties en littekenbreuken, voeding & gezond bindweefsel en biochemie-immunologie.

Wij verwelkomen Heleen bij het team van OFJ!

Geschreven door Lianne Hoogeveen in opdracht van Oedeem en Fysiotherapie Jansen (26 maart 2020)

Lees Verder

Prothesetraining in Assen

Graag zetten wij deze topper in het zonnetje. Bij OFJ trainen ongeveer 40 beengeamputeerden die allemaal een prestatie op top…

Lees verder
Wat is mijn aanbevolen eiwitinname?

Bronnen van eiwitten zijn: brood, granen, peulvruchten, tofu, tempé, noten, vlees, vis, gevogelte, melk, kaas, eieren

Lees verder
Wat is lymfe?

Wat is lymfe? Wat doet lymfe? En waarom is het lymfestelsel zo belangrijk bij oedeem? Lees het allemaal in dit…

Lees verder
Hoe kan sport mijn chemotherapie ondersteunen?

Normaal gesproken groeien de cellen in ons lichaam 'langzaam' en gecontroleerd. De dode cellen worden afgevoerd en nieuwe cellen herstellen…

Lees verder
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak