Nieuwe stagiair bij OFJ

Nieuwe stagiair bij OFJ

Leestijd: 3 minuten

Bij OFJ hebben we een nieuwe stagiaire, Heleen. Ondanks de corona crisis heeft Heleen samen met Danielle leuke instructiefilmpjes gemaakt om nog oefeningen thuis te kunnen doen. Deze filmpjes zullen komende weken voorbij komen. Maar eerst even voorstellen.

Mijn naam is Heleen Reitzema, 30 jaar en ik studeer fysiotherapie in Nijmegen aan de HAN. De komende 20 weken loop ik mijn laatste afstudeerstage. Graag ontmoet ik jullie en hoop ik dan ook dat ik de mogelijkheid krijg om bij de behandeling aanwezig te zijn of de behandeling uitvoer.

De reden waarom ik fysiotherapie ben gaan studeren is dan ook dat ik graag met mensen werk. Ik vind het een uitdaging om erachter te komen wat iemand beweegt en waar iemand tegen aanloopt. Zelf heb ik altijd veel aan sport gedaan en vind ik beweging ook ontspanning. Hierdoor kan ik weer tot rust komen en heb ik meer energie om de uitdagingen in het leven  vol te houden. Ik kijk ernaar uit om met iedereen in de praktijk te mogen samenwerken en te trainen.

Voor en tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik al verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Een aantal van deze cursussen zijn Pilates Trainer, Medical Taping Concept, Sportmassage, Trainer en Coach, Verpleegtechnische vaardigheden en Cursus Bugnet methode Houdings- en weerstandstherapie.

Daarnaast heb ik verschillende lezingen bijgewoond zoals frozen shoulder, scapulaire dyskinesie, fysiotherapie bij oncologie, pre- en postoperatieve fysiotherapie bij grote buikoperaties en littekenbreuken, voeding & gezond bindweefsel en biochemie-immunologie.

Wij verwelkomen Heleen bij het team van OFJ!

Geschreven door Lianne Hoogeveen in opdracht van Lianne Hoogeveen (26 maart 2020)

Lees Verder

Recept: Bloemkoolcurry met kikkererwten

Een gezonde voeding is erg belangrijk en kan invloed hebben op de gezondheid! Bij Oedeem en Fysiotherapie Jansen willen wij…

Lees verder
Het effect van dehydratatie op sportprestaties

Een optimale hydratatie draagt bij aan de gezondheid en het prestatievermogen van sporters. Om een optimale hydratatie te behouden is…

Lees verder
Het effect van duursporten op je immuunsysteem

Voor duursporters is het erg belangrijk om het immuunsysteem gezond te houden om infecties en ziektes te vermijden. Toch heeft…

Lees verder
Verminder je de kans op dementie door te sporten?

Het aantal mensen met dementie groeit in Nederland. Een risicofactor voor dementie is te weinig beweging.

Lees verder
Copy link
Powered by Social Snap
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak