Corona nieuws Mei

Corona nieuws Mei

Leestijd: 3 minuten

Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord dat de fysiotherapeuten weer aan het werk mogen.

Wij zijn overspoeld met telefoontjes en berichtjes. Wat fijn dat jullie zo met onze praktijk verbonden zijn. Opschalen van de therapie betekent dat we de hoogst noodzakelijk zorg mogen gaan leveren. Voorkeur blijft om dit telefonisch te doen of via video bellen. Met de Hands-on therapie blijven we nog steeds terughoudend zoals ook het KNGF stappenplan voorschrijft. Dit houdt in dat we nog niet direct alle behandelingen kunnen hervatten. Wellicht is dit teleurstellend en we hopen op uw begrip. Binnenkort gaan we met al onze patiënten in overleg op welke wijze en wanneer de therapie hervat kan worden. U kunt hierover natuurlijk ook contact met ons opnemen. Nieuwe patiënten zijn welkom om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

We hebben wel beschermende middelen tot onze beschikking die we afhankelijk van uw en ons eigen risico zullen gebruiken. We willen u vragen om twee grote handdoeken mee te nemen naar uw afspraak in de praktijk.
Kom indien mogelijk alleen naar de afspraak en houdt u in de wachthal aan de 1,5 meter afstand regel. De behandeling is voor eigen risico. We zijn druk bezig om de oefenzaal “corona proof” te maken met extra ruimte en reinigingsmiddelen.

De komende periode vraagt om creativiteit van ons en onze patiënten. We hebben er zin in gaan er alles aan doen om ons heerlijk vak weer zo normaal mogelijk op te pakken.

Meer informatie?

Voor aanvullende informatie kunt u verschillende artikelen gepubliceerd op onze website raadplegen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Groetjes het team van OFJ

Geschreven door Lianne Hoogeveen in opdracht van Oedeem en Fysiotherapie Jansen (3 mei 2020)

Lees Verder

Prothesetraining in Assen

Graag zetten wij deze topper in het zonnetje. Bij OFJ trainen ongeveer 40 beengeamputeerden die allemaal een prestatie op top…

Lees verder
Wat is mijn aanbevolen eiwitinname?

Bronnen van eiwitten zijn: brood, granen, peulvruchten, tofu, tempé, noten, vlees, vis, gevogelte, melk, kaas, eieren

Lees verder
Wat is lymfe?

Wat is lymfe? Wat doet lymfe? En waarom is het lymfestelsel zo belangrijk bij oedeem? Lees het allemaal in dit…

Lees verder
Hoe kan sport mijn chemotherapie ondersteunen?

Normaal gesproken groeien de cellen in ons lichaam 'langzaam' en gecontroleerd. De dode cellen worden afgevoerd en nieuwe cellen herstellen…

Lees verder
Wilt u vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op.
Maak een afspraak